Το Τουριστικό γραφείο “GERASIMOPOULOS TRAVEL” ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο τουριστικών λεωφορείων στην Πάτρα που αποτελείται από 6 πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας με χωρητικότητα , 66, 65, 54, 50, και 20 θέσεων.

Σε όλα τα οχήματα υπάρχει κλιματισμός,ενώ τα περισσότερα διαθέτουν τηλεόραση, βίντεο και τουαλέτα. Πολλά είναι εξοπλισμένα με συστήματα πλοήγησης, το οποίο παρέχει διάφορες πληροφορίες στους οδηγούς, όπως οδικούς χάρτες, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους και καθημερινή πρόγνωση καιρού.

Οι έμπειροι οδηγοί μας είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε κάθε κατάσταση. Επιπλέον, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και το τμήμα συντήρησης εγγυώνται την άριστη κατάσταση όλων των οχημάτων μας.

Τα υπερσύγχρονα λεωφορεία με τους έμπειρους οδηγούς του Τουριστικού Γραφείου GERASIMOPOULOS TRAVEL, αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Αξέχαστες εκδρομές στο εσωτερικό και εξωτερικό

Οργάνωση των προσωπικών σας διακοπών

Μεταφορά των παιδιών σας σε όλες τις σχολικές τους εκδρομές με ασφάλεια

Κριτικές Ταξιδιωτών

10.00

Εξοδος Μεσολογγίου!

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 20/04/2019 ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ!

8.00

Καταβαση Βουραϊκου!

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 12/05/2019 ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ,
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ,
ΜΕ ΜΟΛΙΣ 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!