ΠΑΥΛΙΑΝΗ

2 Μαρτίου 2022
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

26/03/23

ΚΟΣΤΟΣ :25,00 ΕΥΡΩ

Αναχώρηση απο πλατεία Τριών Συμμάχων στις 07:00 π.μ. για την όμορφη Παύλιανη!!Με πρώτη σταση για καφέ στην Ιτέα,ελεύθερος χρόνος για τον πρωινό μας καφέ.

Η Παύλιανη βρίσκεται στις παρυφές του Εθνικού Δρυμού Οίτης και γύρω της συναντιούνται τα Βαρδούσια με την Οίτη και την Γκιώνα, φτιάχνοντας ένα υπέροχο ορεινό σκηνικό, το οποίο θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αν είσαι και λάτρης της πεζοπορίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το χωριό της Παύλιανης είναι πανέμορφο με γραφικά πετρόχτιστα σπιτάκια και καμινάδες, που μοιάζουν να έχουν βγει από την παλέτα ζωγράφου που έχει μια δεδηλωμένη αγάπη στη φύση.

Ωστόσο αυτό που τραβά δικαιολογημένα τα βλέμματα, τερματίζοντας τα ταγκαρίσματα στο Instagram είναι το -μοναδικό στην Eλλάδα- φυσικό Πάρκο Αναψυχής στις πηγές του Aσωπού. Δύσκολα θα βρεις επισκέπτη του πάρκου που να μην ενθουσιαστεί από το μαγευτικό μονοπάτι του, στο οποίο αντανακλούν τα χρώματα των αιωνόβιων δέντρων και των  καταπράσινων νερών, που ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο το φυσικό τοπίο.

Οι κάτοικοι έχουν ρίξει πολλή δουλειά στο φυσικό πάρκο, το οποίο αποθεώνεται από μεγάλους και μικρούς επισκέπτες για όλες τις διασκεδαστικές και δημιουργικές επιλογές που προσφέρει. Ανάμεσα σε πλατάνια, σφενδάμια, καρυδιές και οι καστανιές και τρεχούμενα νερά του ξεκινά το μονοπάτι για το ένα πάρκο υδροκίνησης, με αργαλειούς και νερόμυλους, κι έξτρα χιουμοριστικές πινακίδες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Το πιάνο- γεφυράκι, το νεροπρίονο, το τελεφερίκ τα παρκάκια με τις αιώρες αλλά και τα ξύλινα κρεβάτια αλλά και η πατεντάτη κούνια με αμαξίδιο που κερδίζει μεγάλο χειροκρότημα είναι μόνο κάποια από τα αξιοθέατα του Πάρκου Αναψυχής.

Περιλαμβάνονται:
  • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *