ΠΑΥΛΙΑΝΗ -ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

6 Ιουνίου 2022
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

     

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/07/22

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 25,00 ΕΥΡΩ

Την Κυριακή 31/07/2022, θα αναχωρήσουμε στις 7:00 από ,πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα και με μία ενδιάμεση στάση για καφέ. Πρώτα θα συναντήσουμε τη συνοικία της Κάτω Παύλιανης και ύστερα από 1-2 χλμ. βρίσκεται η Άνω Παύλιανη. Και οι δύο γειτονιές μαζί έχουν μόνιμο πληθυσμό περίπου 500 κατοίκων. Είναι πνιγμένες στα έλατα, τις καρυδιές, τις μηλιές και τις καστανιές!

Εμείς θα σταματήσουμε με το πούλμαν ανάμεσά τους, όπου και βρίσκεται το ΠΑΡΚΑΚΙ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ ή “ψυχαγωγικό πάρκο Ασωπού”. Πρόκειται για δασικό χώρο αναψυχής μέσα στα πανύψηλα έλατα και δίπλα ακριβώς στο ρέμα του Ασωπού, με δεκάδες πολύχρωμες υφασμάτινες αιώρες δεμένες στα έλατα, ένα γήπεδο βόλεϊ πάνω σε στρωμένο ροκανίδι και με ξύλινες κερκίδες, κούνιες, ξύλινα τραπέζια και άφθονα τρεχούμενα παγωμένα νερά!

Παραμονή στο πάρκο για εξερεύνηση, βόλτα και παιχνίδι περίπου 2μιση ώρες, και φυσικά καφεδάκι στην υπέροχη καφετέρια που βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του πάρκου.

Κατόπιν αναχωρούμε για τη Λιβαδειά, και τους Καταρράκτες Κρύας! Ένα καταπράσινο μέρος δίπλα στο ποτάμι, με επιβλητικούς πλατάνους και πολλά μαγαζιά που μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας και το φαγητό μας (παραμονή περίπου 2μιση ώρες)!
Το απόγευμα αποχαιρετούμε τη Λιβαδειά, και επιστροφή στην Πάτρα νωρίς το βραδάκι, με ενδιάμεση στάση!

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Όλες οι μετακινήσεις μας με σύγxρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Συνοδός του γραφείου
  • Φ.Π.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *