ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

23 Μαΐου 2023
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ(ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

3-5/06/2023

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 180,00ΕΥΡΩ

Κέρκυρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

1η ημέρα: Πάτρα- Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα

Αναχώρηση 07:00 από Πάτρα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, Ιονίας και Εγνατίας Οδού, με ενδιάμεσες στάσεις μας οδηγεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων, την όμορφη Κέρκυρα. Επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκιναμε για την πρώτη μας επίσκεψη στο νησί στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στα νότια περνώντας απο το Πέραμα και τις Μπενίτσές.Εκεί θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό αλλα και το μπάνιο μας για όποιον το επιθυμεί. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας  τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση.Το βραδάκι θα αναχωρήσουμε για την πόλη με ελεύθερο χρόνο για βραδινό φαγητό και βόλτα στα σοκάκια.Συγκεντρωση στο πούλμα για την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Μετα το πρωινό μας θα επισκεφτούμε το φημισμένο παλάτι Μόν Ρεπό.Έπειτα θα συνεχίσουμε με την επισκεψή μας στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα οπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπανιο και φαγητο.Προαιρετικά για όποιον το επιθυμεί βαρκάδα στις γαλάζιες σπηλιές.Επιστροφη στο ξενοδοχείο – ξεκούραση.

3η ημέρα:

Αναχώρηση απο το ξενοδοχείο μας μετά απο το πρωινό με προορισμο το Κανόνι, στο Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι ενώ λίγο αργότερα θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη με επίσκεψη στη Σπιανάδα, την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απ’ τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του Λιστόν με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Αργά το απόγευμα αποχαιρετάμε το όμορφο νησί των Φαιάκων, με την επιβίβαση μας στο F/B για Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφε.Άφιξη στην πόλή μας το βραδάκι.

 

Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο.

Περιλαμβάνονται:
  • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Ξενοδοχέιο 3* με πρωινό σε μπουφέ
  • Ακτοπλοικά εισητιρια
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
  • Διόδια Εθνικών οδών και Γέφυρας.
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *