Το Τουριστικό γραφείο “GERASIMOPOULOS TRAVEL” ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο τουριστικών λεωφορείων στην Πάτρα που αποτελείται από 6 πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας με χωρητικότητα , 66, 65, 54, 50, και 20 θέσεων.

Σε όλα τα οχήματα υπάρχει κλιματισμός,ενώ τα περισσότερα διαθέτουν τηλεόραση, βίντεο και τουαλέτα. Πολλά είναι εξοπλισμένα με συστήματα πλοήγησης, το οποίο παρέχει διάφορες πληροφορίες στους οδηγούς, όπως οδικούς χάρτες, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους και καθημερινή πρόγνωση καιρού.

Οι έμπειροι οδηγοί μας είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε κάθε κατάσταση. Επιπλέον, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και το τμήμα συντήρησης εγγυώνται την άριστη κατάσταση όλων των οχημάτων μας.

Τα υπερσύγχρονα λεωφορεία με τους έμπειρους οδηγούς του Τουριστικού Γραφείου GERASIMOPOULOS TRAVEL, αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Αξέχαστες εκδρομές στο εσωτερικό και εξωτερικό

Οργάνωση των προσωπικών σας διακοπών

Μεταφορά των παιδιών σας σε όλες τις σχολικές τους εκδρομές με ασφάλεια

Κριτικές Ταξιδιωτών

Έφη Τ.

19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Πολύ καλό γραφείο άψογη οργάνωση και καταπληκτική εξυπηρέτηση!! Εις το επανιδειν!
13.00

19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Στην πανέμορφη και γραφική πόλη του Ναύπλιου θα περιηγηθουμε στις 12 Νοεμβρίου, ίσως τη πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου κι έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για όλες τις εποχές του χρόνου.

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
Διαβάστε περισσότερα
60.00

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 25-26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΕΛΑΤΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ελάτε μαζί μας και απολαύστε μια μοναδική εκδρομή με μόλις 60 ΕΥΡΩ!!!
Στα αξιοθέατα της περιοχής των Μετεώρων θα ανακαλύψτε την μαγεία του τοπίου και της ιστορίας μας μέσα από

13.00

ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΡΤΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτο μέρος επίσκεψης θα αποτελέσει η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου μετά τα Γιάννενα είναι η Άρτα, διάσημη για το πέτρινο γεφύρι στην είσοδο της πόλης, που «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ

60.00

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 02-03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ

Ο Βόλος είναι πόλη της Θεσσαλίας, κτισμένος στον μυχό του Παγασητικού κόλπου, κοντά στη θέση της αρχαίας Ιωλκού, στους πρόποδες του Πηλίου. Αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας.

60.00

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ

Η Σπάρτη διαθέτει αυθεντική φυσική ομορφιά, γραφικά χωριά, γάργαρα νερά, πλούσια βλάστηση, ενδιαφέρουσα χλωρίδα και πανίδα, επιβλητικές χιονισμένες κορυφές συνθέτουν το τοπίο στην πανέμορφη Σπάρτη.
Εδώ, στο μυθικό αυτό τόπο

18.00

ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ… ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ- ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Μία απίθανη εκδρομή που θα τα έχει όλα!
Με την άφιξη μας στην Αθήνα θα κατευθυνθούμε προς το Αττικό Πάρκο για να απολαύσουμε το ζωολογικό πανδεμόνιο στο μεγαλείο του!